W
Welkom in ons Restaurant
Laat u zich tijdens het diner verrassen.
`t Stadshuys is een belevenis,
waar alles met passie wordt bereid.
Diner wordt geserveerd vanaf 17:00 uur

Geniet van ons diner
Voorgerechten
Luxe plankje breekbrood
7,50
Vers afgebakken brood, geserveerd met diverse smeersels
Rundercarpaccio
12,50
Dungesneden rauwe ossenhaas afgewerkt met rucola, rode ui zongedroogde tomaatjes, Parmezaanse kaas, pijnboompitten en truffelmayonaise
Pannetje champignons
7,90
In knoflook gebakken champignons afgeblust met room, met stokbrood
Empanadas
7,90
Traditioneel Argentijnse pasteitjes gevuld met rundergehakt met salsasaus
Soep v/d dag
6,50
Wisselende soep
Groninger mosterdsoep
6,50
Gebonden soep gemaakt van grove Marne mosterd afgegarneerd met appel en spekjes
Gamba's
8,50
Gemarineerd in knoflook met ui, paprika en chiliroomsaus
Bruschetta
7,50
Gegrild brood belegt met tomaatsnippers, ui en basilicumsiroop
Zalmtartaar
8,90
Gerookte zalmtartaar met kerriemayonaise en dille
Hoofdgerechten
Schnitzel Wiener art
19,50
Gepaneerde varkensfilet schnitzel van Groningse bodem met saus naar keuze
Spareribs
21,50
Mild gemarineerde spareribs, geserveerd met knoflooksaus
Varkenshaas
20,90
Meest mals stukje vlees van het varken gevuld met brie en zoete honing of een saus naar keuze
Kipspies
19,50
Royale kipdij met ui en paprika en licht pikante saus
Varkensribroast
21,50
Rib-eye van het varken met het been er nog aan, begeleid in een honing-tijmjus
Surf & Turf
24,90
Flat Iron steak met Black Tiger garnalen
Mixed Grill
27,50
Mix van kippendij, steak en spareribs met een knoflook en BBQ-saus
Tournedos
29,50
Met rode portjus met gekarameliseerde ui. dit deel van het rund is het meest malse stukje vlees
Heekfilet
21,50
Zacht witvis met een antiboise
Zalmfilet
22,50
Gebakken zalmfilet met dillesaus
Sliptong 1e keus
24,50
Twee in roomboter gebakken Noordzee sliptongen subliem en verfijnd van smaak
Vega wrap met groenten
19,50
Rijkelijk gevulde vegetarische wrap met diverse groenten
Geitenkaas soufflé
19,50
Licht gefrituurde geitenkaas soufflé, met een risotto van paddenstoelen, doperwten en Parmezaanse kaas
* Alle hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelgarnituur en rauwkostsalade
“heeft u een allergie, vraag of (di)eetwensen? meld het ons!”
Nagerechten
Choco lava
7,50
En warme chocoladecake gevuld met pure Belgische chocolade fondant, vanilleroomijs en slagroom
Dame blanche
6,90
3 bollen vanille-roomijs met warme chocoladesaus en slagroom
Crème brûlée
7,50
De bekende Crème brûlée met gekaramelliseerde suikerlaag en bol stroopwafelijs
Vruchten bavarois
7,50
Bavarois met vruchten en slagroom
Ijscappuccino
6,10
Ijscappuccino met siroop naar keuze en toef slagroom
limoncello tiramisu
7,50
En verfrissend nagerecht met lange vingers en limoncello mascerpone en amandelschaafsel
Affogato
6,90
IJs dat verdrinkt in espresso met licor