W
Welkom in ons Restaurant
Laat u zich tijdens het diner verrassen.
`t Stadshuys is een belevenis,
waar alles met passie wordt bereid.
Diner (keuken open)
Maandag t/m zaterdag
17:00 uur t/m 20:30 uur

Geniet van ons diner
Voorgerechten
Luxe plankje breekbrood
7,50
Vers afgebakken brood, geserveerd met diverse smeersels
Rundercarpaccio
12,50
Dungesneden rauwe ossenhaas afgewerkt met rucola, rode ui zongedroogde tomaatjes, Parmezaanse kaas, broad beans en truffelmayonaise
Serranoham met meloen
10,50
Een klassieker van meloen, serranoham en balsamico siroop
Soep v/d dag
7,50
Wisselende soep
Groninger mosterdsoep
7,50
Gebonden soep gemaakt van grove Marne mosterd afgegarneerd met appel en spekjes
Gamba's
11,50
Gemarineerd in knoflook met ui, paprika en chiliroomsaus
Zalm met toast
11,50
Gerookte zalm met toast en honingmosterdsaus
Hoofdgerechten
Schnitzel Wiener art
23,50
Gepaneerde varkensfilet schnitzel van Groningse bodem met saus naar keuze
Spareribs
25,50
Mild gemarineerde spareribs, geserveerd met knoflooksaus
Varkenshaas
24,50
Meest mals stukje vlees van het varken gevuld met brie en zoete honing of een saus naar keuze
Kipspies
23,90
Kippendijfilet met paprika en courgette aan een spies,
overgoten met een piri piri saus
Pepersteak
26,50
Botermalse kogelbiefstuk met grove pepers
en gebakken uien
Kalfoester
26,50
Met saliejus en een krokantje van serranoham
Dit kalfsvlees is erg mager en heeft een subtiele smaak
Mixed Grill (400 gr)
29,50
Mix van gegrilde varkenshaas, kipfilet, runderburger en rookspek met knoflook en BBQ-saus
T-bone steak (500 gr)
35,50
2 mooie stukken vlees aan het bot, steak van de dunne lende en de ossenhaas, geserveerd met kruidenboter
Tong 1
29,50
2 in roomboter gebakken platvissen, uniek en verfijnd van smaak en met recht een streling voor de tong
Zalmfilet
25,50
Op de huid gebakken zalmfilet met frisse limoensaus
Gamba's
24,50
Een ruime portie op de plaat gebakken gamba’s met gremolata
Oosterse curry
23,90
Deze oosterse curry word geserveerd in een papadum en met rijst
Camembert
23,90
De camembert met rozemarijn en honing,
in een jasje van bladerdeeg
* Alle hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelgarnituur en rauwkostsalade
“heeft u een allergie, vraag of (di)eetwensen? meld het ons!”
Nagerechten
Choco lava
7,90
Een warme chocoladecake gevuld met frambozen fondant
en slagroom
Dame blanche
7,90
3 bollen vanille-roomijs met warme chocoladesaus en slagroom
Kletskop
7,90
Torentje van kletskoppen, gevuld met citroenmascarpone en aardbeien
Coupe 't Huys
7,90
2 bollen vanille-roomijs met pisang ambon, advocaat en bananen chips
Citrus sponge cake
7,90
Vanille spongecake met citrus en sorbetijs
Affogato
7,90
IJs dat verdrinkt in espresso met licor