W
Welkom in ons Restaurant
Laat u zich tijdens het diner verrassen.
`t Stadshuys is een belevenis,
waar alles met passie wordt bereid.
Diner (keuken open)
Maandag t/m zaterdag
17:00 uur t/m 20:30 uur

Geniet van ons diner
Voorgerechten
Luxe plankje breekbrood
7,50
Vers afgebakken brood, geserveerd met diverse smeersels
Rundercarpaccio
12,50
Dungesneden rauwe ossenhaas afgewerkt met rucola, rode ui zongedroogde tomaatjes, Parmezaanse kaas, pijnboompitten en truffelmayonaise
Pasteitje met ragout van champignons
8,90
Romige champignonnenragout in krokant pasteitje
Rode bieten carpaccio
8,50
Dun gesneden rode biet met geitenkaas, honing en noten
Soep v/d dag
6,50
Wisselende soep
Groninger mosterdsoep
6,50
Gebonden soep gemaakt van grove Marne mosterd afgegarneerd met appel en spekjes
Gamba's
9,50
Gemarineerd in knoflook met ui, paprika en chiliroomsaus
Zalmroos
9,90
Gerookte zalmtartaar met serranoham en dillemayonaise
Hoofdgerechten
Schnitzel Wiener art
22,50
Gepaneerde varkensfilet schnitzel van Groningse bodem met saus naar keuze
Spareribs
23,50
Mild gemarineerde spareribs, geserveerd met knoflooksaus
Varkenshaas
22,90
Meest mals stukje vlees van het varken gevuld met brie en zoete honing of een saus naar keuze
Kipspies
21,90
Royale kipdij met ui en paprika en licht pikante saus
Rib-eye
25,50
Gegrilde runder Rib-eye met gepofte appel, rauwe ham en rode wijnjus
Entrecote van kalf
25,90
Kalf entrecote met pruimen portsaus
Mixed Grill (350gr)
29,50
Mix van gegrilde varkenshaas, kipfilet, runderburger en rookspek met knoflook en BBQ-saus
Tournedos (250gr)
34,50
Met rode portjus met gekarameliseerde ui. dit deel van het rund is het meest malse stukje vlees
Heekfilet
23,50
Zacht en mager witvis met een volle smaak, een antiboise
Zalmfilet
24,50
Gebakken zalmfilet met dillesaus
Botermakreel
23,50
Met een kreeften-pernodsaus, vettige witvis met een stevige en delicate smaak
Vega wrap met groenten
20,90
Rijkelijk gevulde vegetarische wrap met diverse groenten
Geitenkaas soufflé
20,90
Licht gefrituurde geitenkaas soufflé, met een risotto van paddenstoelen, doperwten en Parmezaanse kaas
* Alle hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelgarnituur en rauwkostsalade
“heeft u een allergie, vraag of (di)eetwensen? meld het ons!”
Nagerechten
Choco lava
7,90
En warme chocoladecake gevuld met pure Belgische chocolade fondant, witte chocolade-ijs en slagroom
Dame blanche
7,20
3 bollen vanille-roomijs met warme chocoladesaus en slagroom
Crème brûlée flambé
7,90
Crème brûlée met gekaramelliseerde suikerlaag, overgoten met Cointreau die je in vuur en vlam zet
Apfelstrudel
8,50
Warme apfelstrudel met vanillesaus, roomijs en slagroom
Tiramisu
7,90
Nagerecht met lange vingers, Amaretto, mascerpone en cacaopoeder
Affogato
7,20
IJs dat verdrinkt in espresso met licor