W
Welkom in ons Restaurant
Laat u zich tijdens het diner verrassen.
`t Stadshuys is een belevenis,
waar alles met passie wordt bereid.
Diner (keuken open)
Maandag t/m zaterdag
17:00 uur t/m 20:30 uur

Geniet van ons diner
Voorgerechten
Luxe plankje breekbrood
7,50
Vers afgebakken brood, geserveerd met diverse smeersels
Rundercarpaccio
12,50
Dungesneden rauwe ossenhaas afgewerkt met rucola, rode ui, zongedroogde tomaatjes,
Parmezaanse kaas, broad beans en truffelmayonaise
Bonbon van Serranoham
10,50
Serranoham gevuld met roomkaas, gebrande hazelnoten
gegarneerd met een stroop van balsamicoazijn
Soep v/d dag
7,50
Wisselende soep
Groninger mosterdsoep
7,50
Gebonden soep gemaakt van grove Marne mosterd afgegarneerd met appel en spekjes
Gamba's
11,50
Gemarineerd in knoflook met ui, paprika en chiliroomsaus
Carpaccio van koolrabi
9,50
Dungesneden koolradi op zoetzuursiroop
met gebrande sinaasappel, pesto olie en broad beans
Tataar van zalm en rode biet
11,50
Tataar van zalm en rode biet, licht aangemaakt met zure room
bieslook en groene appel
Hoofdgerechten
Schnitzel 't Huys
24,50
Gepaneerde varkensfilet schnitzel van Groningse bodem
met ui, champignons, spek en gegratineerd met kaas
(of een saus naar keuze)
Spareribs
25,50
Mild gemarineerde spareribs, geserveerd met knoflooksaus
Varkenshaas de luxe
25,90
Meest mals stukje vlees van het varken
omwikkeld met rookspek, brie en mosterdsaus
(of een saus naar keuze)
Kipstoofpot
23,90
Stoofpot van kippendijfilet met diverse groentes, room en cheddar kaas
Runderstoofpot
25,50
Een pannetje met botermalse rundvlees, peen, ui en bleekselderij in krachtige jus
Kalfoester
26,50
op een bedje van gebakken kastanjechampignons en rode portsaus
dit kalfsvlees is er mager en heeft een subtiele smaak
Mixed Grill (400 gr)
29,50
Mix van gegrilde varkenshaas, kipfilet, runderburger en rookspek met knoflook en BBQ-saus
Runderbavette
27,50
Overgoten met warm gesmolten knoflookboter
een heerlijke biefstuk die van de "vang"van de koe gesneden is
Tong 1
29,50
2 in roomboter gebakken platvissen, uniek en verfijnd van smaak en met recht een streling voor de tong
Forel "in papillot"
25,50
Hele forel in aluminiumfolie gegaard
met mediterrane ingrediënten
Gamba's
24,50
Een ruime portie op de plaat gebakken gamba’s (body peeled)
met gremolata
Vega wrap
23,90
Wrap gevuld met Quorn en diverse groentes in licht pittige saus
afgesmolten met mozzarella
Quiche
23,90
Quiche gevuld met broccolie, rode ui en gorgonzalo
gegarneerd met rucola en hazelnoot
* Alle hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelgarnituur en rauwkostsalade
“heeft u een allergie, vraag of (di)eetwensen? meld het ons!”
Nagerechten
Chocomousse met stoofpeer
7,90
Volle chocomousse met 't Huys gestoofde peer en krokante amandel
Dame blanche
7,90
3 bollen vanille-roomijs met warme chocoladesaus en slagroom
Cobbler
7,90
Vers afgebakken crumble met roodfruit en vanille-roomijs
Coupe 't Huys
7,90
2 bollen walnoten roomijs met karamel en slagroom
Cranberry chocolate blondie
7,90
Heerlijke sticky blondie brownie met witte chocolade en cranberries
gel van donkere chocolade en slagroom
Affogato
7,90
IJs dat verdrinkt in espresso met licor