W
Welkom in ons Restaurant
Laat u zich tijdens het diner verrassen.
`t Stadshuys is een belevenis,
waar alles met passie wordt bereid.
Diner wordt geserveerd vanaf 17:00 uur

Geniet van ons diner
Voorgerechten
Plankje breekbrood
6,50
Vers afgebakken brood, geserveerd met diverse smeersels
Rundercarpaccio
11,90
Dungesneden rauwe ossenhaas afgewerkt met rucola, kappertjes Parmezaanse kaas, pijnboompitten en truffelmayonaise
Champignons
7,90
In knoflook gebakken champignons op toast
Empanadas
7,50
Traditioneel Argentijnse pasteitjes gevuld met rundergehakt met salsasaus
Soep v/d dag
6,20
Wisselende soep
Groninger mosterdsoep
6,20
Gebonden soep gemaakt van grove Marne mosterd afgegarneerd met appel en spekjes
Gamba's
7,70
Gemarineerd in knoflook met ui, paprika en chiliroomsaus
Bruschetta
6,90
Gegrild brood belegt met tomaatsnippers, ui en basilicumsiroop
Zalmtartaar
7,30
Gerookte zalmtartaar met kerriemayonaise en dille
Hoofdgerechten
Schnitzel Wiener art
18,90
Gepaneerde varkensfilet schnitzel van Groningse bodem met saus naar keuze
Spareribs
19,90
Mild gemarineerde spareribs, geserveerd met knoflooksaus
Varkenshaas
19,20
Meest mals stukje vlees van de varken met peper of champignonroomsaus
Kipspies
18,90
Royale kipdij met ui en paprika en licht pikante saus
Surf & Turf
23,90
Gesneden ossenhaas gecombineerd met gamba’s en in knoflookolie gebakken
Ossenhaaspuntjes
21,90
Deze uit de punt gesneden ossenhaasstukjes zijn botermals en worden geserveerd met stroganoffsaus
Tournedos
25,50
Met rode portsaus met gekonfijte sjalotjes dit deel van het rund is het meest malse stukje vlees
Kabeljauw ratatouille
19,20
Kabeljauwfilet geserveerd op een bedje van verschillende groentes geserveerd met remouladesaus
Zalmfilet
19,50
Gegrilde zalmfilet met dillesaus
Sliptong 1e keus
21,90
Twee in roomboter gebakken Noordzee sliptongen subliem en verfijnd van smaak
Wrap gevuld met Quorn en groentes
16,80
Quorn stukjes zijn gemaakt van vezelrijke, gefermenteerde mycoproteïne deze worden samen met de groenten gebakken
Geitenkaas burger
16,80
Licht gefrituurde geitenkaas burger met vijgencompote
* Alle hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelgarnituur, warme daggroenten en rauwkostsalade
“heeft u een allergie, vraag of (di)eetwensen meld het ons!”
Nagerechten
Choco lava
6,90
En warme chocoladecake gevuld met pure Belgische chocolade fondant, vanilleroomijs en slagroom
Dame blanche
6,50
3 bollen vanille-roomijs met warme chocoladesaus en slagroom
Crème brûlée flambé
6,50
De bekende Crème brûlée maar met Cointreau die je in vuur en vlam zet
Vruchten sorbet
6,90
Verse vruchten met cassis en citroen sorbetijs en slagroom
Chocolade brownie
6,10
Warme chocolade brownie met een espressoroomijs, karamelsaus en slagroom
limoncello tiramisu
7,20
En verfrissend nagerecht met lange vingers en limoncello mascerpone en amandelschaafsel
Affogato
5,90
IJs dat verdrinkt in espresso met licor