W
Welkom in ons Restaurant
Laat u zich tijdens het diner verrassen.
`t Stadshuys is een belevenis,
waar alles met passie wordt bereid.
Diner (keuken open)
Maandag t/m zaterdag
17:00 uur t/m 20:30 uur

Geniet van ons diner
Voorgerechten
Luxe plankje breekbrood
7,50
Vers afgebakken brood, geserveerd met diverse smeersels
Rundercarpaccio
12,50
Dungesneden rauwe ossenhaas afgewerkt met rucola, rode ui zongedroogde tomaatjes, Parmezaanse kaas, broad beans en truffelmayonaise
Vitello tonnato
11,50
Dun gesneden kalfsvlees met tonijnmayonaise, kappertjes en rucola
Salade met blauwe kaas
9,50
Frisse salade met blauwe schimmelkaas, noten en zuidvruchten
Soep v/d dag
6,50
Wisselende soep
Groninger mosterdsoep
6,50
Gebonden soep gemaakt van grove Marne mosterd afgegarneerd met appel en spekjes
Gamba's
9,50
Gemarineerd in knoflook met ui, paprika en chiliroomsaus
Zalmroos
9,90
Gerookte zalmtartaar met serranoham en dillemayonaise
Hoofdgerechten
Schnitzel Wiener art
22,50
Gepaneerde varkensfilet schnitzel van Groningse bodem met saus naar keuze
Spareribs
24,50
Mild gemarineerde spareribs, geserveerd met knoflooksaus
Varkenshaas
23,50
Meest mals stukje vlees van het varken gevuld met brie en zoete honing of een saus naar keuze
Kipspies
22,90
Royale kipdij met ui en paprika en licht pikante saus
Rib-eye
26,50
Gegrilde runder Rib-eye met gepofte appel, rauwe ham en rode wijnjus
Entrecote van kalf
26,50
Kalf entrecote met pruimen portsaus
Mixed Grill (400 gr)
29,50
Mix van gegrilde varkenshaas, kipfilet, runderburger en rookspek met knoflook en BBQ-saus
Tournedos
34,50
Met rode portjus met gekarameliseerde ui. dit deel van het rund is het meest malse stukje vlees
Tong 1
29,50
2 in roomboter gebakken platvissen, uniek en verfijnd van smaak en met recht een streling voor de tong
Zalm en croûte
24,50
In bladerdeeg gebakken zalmfilet met roomkaas, rode ui en pesto
Botermakreel
23,50
Met een kreeften-pernodsaus, vettige witvis met een stevige en delicate smaak
Vegetarische stoofpot
21,90
Rijkelijk gevulde vegetarische stoofpot met diverse groenten, tomatensaus en tempeh
Geitenkaas soufflé
22,90
Licht gefrituurde geitenkaas soufflé, met een risotto van paddenstoelen, doperwten en Parmezaanse kaas
* Alle hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelgarnituur en rauwkostsalade
“heeft u een allergie, vraag of (di)eetwensen? meld het ons!”
Nagerechten
Choco lava
7,90
En warme chocoladecake gevuld met pure Belgische chocolade fondant, witte chocolade-ijs en slagroom
Dame blanche
7,90
3 bollen vanille-roomijs met warme chocoladesaus en slagroom
Crème brûlée flambé
7,90
Crème brûlée met gekaramelliseerde suikerlaag, overgoten met Cointreau die je in vuur en vlam zet
Crêpe tiramisu
7,90
Een flensje gevuld met tiramisu, rood fruit en chocolade ijs
Kaas plankje
9,70
Plankje met brie, belegen kaas, blauwe schimmelkaas, roomkaas, zuidvruchten en kletzenbrood
Affogato
7,90
IJs dat verdrinkt in espresso met licor