C

Catering op locatie

Moet u of uw collega’s overwerken. Speciaal voor u verzorgt en bezorgt ‘t Stadshuys daarom het gehele jaar door warme maaltijden op locatie. Dagelijks presenteren wij een goede kwaliteitsmaaltijd die elke dag anders van samenstelling is waarmee u en of uw collega’s er weer tegenaan kunnen Alle maaltijden worden standaard verpakt in maaltijdboxen.

Uiteraard kunnen wij ook overwerkmaaltijden leveren op vaste werkavonden voor uw personeel, bij vergaderingen, studies en cursussen. Wij overleggen graag met u wat uw wensen zijn en wij zorgen voor aanbod op maat.

R

Receptie, vergadering of personeelsfeest?

Zoekt u de perfecte locatie voor uw receptie, vergadering of personeelsfeest? Of wilt u heerlijk zorgeloos genieten van uw verjaardag, bruiloft of gewoon lekker uit eten met een groter gezelschap?

Bij ’t Stadshuys bent u aan het juiste adres! Ons restaurant biedt plaats aan gezelschappen van 10 tot 80 personen. Of u nu alleen rustig wilt vergaderen, onder het genot van een kopje koffie en een broodje of liever een verrassend en smaakvol diner aan uw gasten wilt aanbieden. Bij ‘t Stadshuys zijn de mogelijkheden eindeloos.

3 Gangen wild menu

 

 

        Licht gerookte ham  *11,50

Ham van wild zwijn met chutney van ui, sinaasappel op rucola

 

~~~~~~~~

 

         Wildstoofpot *25,50

Klassieke wild peper van gestoofde ree, diverse groente en krachtige jus

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met

   aardappelgarnituur en een rauwkostsalade

~~~~~~~~

      

 Walnoten roomijs *7,90

2 bollen walnoten roomijs met karamel en slagroom

 

 

*Zijn ook afzonderlijk te bestellen

 

 

 

“heeft u een allergie, vraag of (di)eetwensen meld het ons!”