W
Welkom in ons Restaurant
Laat u zich tijdens het diner verrassen.
`t Stadshuys is een belevenis,
waar alles met passie wordt bereid.

Geniet van ons diner
Voorgerechten
Luxe plankje breekbrood
7.5
Vers afgebakken brood, geserveerd met diverse smeersels
Rundercarpaccio
12.5
Dungesneden rauwe ossenhaas afgewerkt met rucola, rode ui, zongedroogde tomaatjes,
Parmezaanse kaas, broad beans en truffelmayonaise
Gebakken gamba's
12.5
In knoflookroom, bosui en brood
Soep v/d dag
6.7
Wisselende soep
Groninger mosterdsoep
6.7
Gebonden soep gemaakt van grove Marne mosterd, krokante metworst en bosui
Hoofdgerechten
Schnitzel 't Huys
24.5
met ui, champignons, spek en gegratineerd met kaas
(of een saus naar keuze)
Spareribs
25.5
Mild gemarineerde spareribs, geserveerd met aioli
Varkenshaas de luxe
25.5
Meest mals stukje vlees van het varken geserveerd met roombrie, honing en krokantje van rookspek
Kipspies 't Huys
24.5
Kippendijfilet op een spies met paprika, ui en zoetzure saus
Tournedos
32.5
Botermalse biefstuk van de haas met stroganoffsaus
Oma's Stoof
25.5
Oud Hollandse Runderstoofpot rijk en vol van smaak
Tongfilet
28.5
In roomboter gebakken platvissen, artisjokhart en champignons, uniek en verfijnd van smaak en met recht een streling voor de tong
Zalmfilet
25.5
Op de huid gebakken zalmfilet met bearnaisesaus
Groenten wrap
23.5
Oververse groenten, vegatarische kip, noten en cheddar kaas
Quiche
23.5
Gevuld met spinazie , feta en rode ui
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelgarnituur en rauwkostsalade
“heeft u een allergie, vraag of (di)eetwensen? meld het ons!”
Nagerechten
Yoghurtijs
8.5
Met roodfruit en slagroom
Dame blanche
8.5
Bourbon vanille-roomijs met warme chocoladesaus en slagroom
Pralinesoesjes
8.5
Gevuld met hazelnotenroom, een krokant jasje van belgische chocolade en gemalen hazelnoten
Crumble 't Huys
8.5
Warme appel crumble
met gekarameliseerde ruitsuiker, roomijs en slagroom
Affogato
8.5
Vanille-roomijs dat verdrinkt in espresse
met likeur naar keuze en zoete lekkernij