W
Welkom in ons Restaurant
Laat u zich tijdens het diner verrassen.
`t Stadshuys is een belevenis,
waar alles met passie wordt bereid.
Diner (keuken open)
Maandag t/m zaterdag
17:00 uur t/m 20:30 uur
Geniet van ons diner
Voorgerechten
Luxe plankje breekbrood
8,50
Vers afgebakken brood, geserveerd met diverse smeersels
Rundercarpaccio
12,50
Dungesneden rauwe ossenhaas afgewerkt met rucola, rode ui, zongedroogde tomaatjes,
Parmezaanse kaas, broad beans en truffelmayonaise
Salade blauwe kaas
10,50
Een frisse salade met blauwe kaas, zuidvruchten
en een appel/peren chutney
Soep v/d dag
7,50
Wisselende soep
Groninger mosterdsoep
7,50
Gebonden soep gemaakt van grove Marne mosterd afgegarneerd met appel en spekjes
Smoking Ribeye
12,50
Gerookte Ribeye met veldsla, gebrande hazelnoten
basillicummayonaise en geraspte oude kaas
Gerookte Forel
12,50
Gerookte forel op toast met een crème van mierikswortel
en groene appel
Hoofdgerechten
Schnitzel 't Huys
24,50
Gepaneerde varkensfilet schnitzel van Groningse bodem
met ui, champignons, spek en gegratineerd met kaas
(of een saus naar keuze)
Spareribs
25,50
Mild gemarineerde spareribs, geserveerd met knoflooksaus
Varkenshaas de luxe
25,90
Meest mals stukje vlees van het varken
geserveerd met een saus van kappertjes, uitjes en franse mosterd
Kipspies 't Huys
23,90
Kippendijfilet op een spies met pindasaus,
krokante uitjes, kroepoek en seroendeng
Tournedos
32,50
Botermalse biefstuk van de haas
met gebakken kastanjechampignons en rode wijnsaus
Oma's Stoof
24,50
Oud Hollandse Runderstoofpot
rijk en vol van smaak
XL Burger 't Huys
23,50
100% runderburger
met blauwe kaas, appel/peren chutney en rookspek
Tong 1
29,50
2 in roomboter gebakken platvissen, uniek en verfijnd van smaak en met recht een streling voor de tong
Zalmfilet
25,50
op de huid gebakken zalmfilet
meteen romige saus van saffraan
Orechiette "bolognese **
23,50
Veganistisch variant pasta met kruidinge tamatensaus
met pulled oats en vegan gehakt
Portobello's
22,50
Portobello's gevuld met Jack fruit, vegan kipreepjes
div. groente, noten en gesmolten kaas
Chefs Specail
22,50
Wisselend gerecht op=op
* Alle hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelgarnituur en rauwkostsalade
** Geserveerd met rauwkostsalade
“heeft u een allergie, vraag of (di)eetwensen? meld het ons!”
Nagerechten
Mousse
7,90
Mascarpone mousse van bourban vanille,
met krokante koek, kersen en frambozen tuile
Dame blanche
7,90
2 bollen vanille-roomijs met warme chocoladesaus en slagroom
Oops i dropped the cheesecake
7,90
Bortje chaos, cheesecake met citruscréme en roodfruit
Crumble 't Huys
7,90
Warme appel crumble
met gekarameliseerde ruitsuiker, roomijs en slagroom
Dame noir
7,90
Tripel chocolade roomijs met witte chocoladesaus en slagroom
Affogato
7,90
Vanille-roomijs dat verdrinkt in espresse
met likeur naar keuze en zoete lekkernij